MobilePay
Tilmeld din lejer til MobilePay

Sådan tilmelder du din lejer til MobilePay

Opdateret over en uge siden

For at kunne tilmelde din lejer til MobilePay, kræver det at du allerede har oprettet en MobilePay aftale. Har du ikke gjort det, kan du læse mere om hvordan det bliver gjort her.

Vælg MobilePay som betalingsmetode

Første step er at vælge MobilePay som betalingsmetode. Det gør du ved at klikke ind på lejeren --> Informationer --> Betalingsmetode --> MobilePay --> Gem.

Vi trækker automatisk lejers mail og telefon nummer, fra den data du allerede har tastet ind på lejeren, men hvis det ikke stemmer, har du ligeledes mulighed for at ændre den her.

Hvad sker der efter?

Lejer modtager nu et tilmeldingslink til MobilePay. Som udgangspunkt vil lejer kun modtage den på mail, men hvis du har tilvalgt SMS under MobilePay indstillinger, vil lejeren også modtage et tilmeldingslink på SMS. Det kan du læse mere om her.

Så snart lejer har tilmeldt, vil lejeren automatisk blive opkrævet herigennem.

Pengene vil aldrig komme forbi eindom, og kun gå direkte fra lejer til udlejer. Vi modtager dog en afstemningsfil, og registrerer automatisk indbetalingen i vores system.