E-conomic
Hvilke opkrævningstyper skal man vælge i e-conomic?

Hvor mange opkrævningstyper skal man vælge i e-conomic integrationen?

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Når du er inde på e-conomic integrationen kan du se alle de opkrævningstyper der findes for dit selskab.

Du behøver kun at vælge en konto/vare til de opkrævningstyper som du benytter på dine lejere.

Så hvis du f.eks. ikke opkræver aconto køling eller el, så behover du ikke at vælge nogle til dem.

For at være sikker på hvilke du skal vælge, kan du klikke på Økonomi (ude i venstre menu) --> Kontoplan. Alle de konti som har en balance er i brug, og dem skal du derfor vælge i din e-conomic indstillinger.