Kontoplan for lejere, lejemål og ejendomme

Dyk ned i en specifik kontoplan

Opdateret over en uge siden

Kontoplanen for hele selskabet, kan selvfølgelig tilgås, ved at klikke på Økonomi (i venstre menu) --> Kontoplan.

Men ønsker du at dykke dybere ned i kontoplanen, og kun se den for en specifik enhed, er det også muligt!

Lejere

For at tilgå en lejers kontoplan, skal du klikke ind på lejeren --> Økonomi --> Kontokort. Her kan du se alle de opkrævninger, indbetalinger og konti som har været i brug, samt hvad den specifikke balance er, konto for konto.

Du har også mulighed for diverse filtrerenings muligheder, ved at klikke på Filtre.

Lejemål

For at tilgå et lejemåls kontoplan, skal du klikke ind på lejemålet --> Kontokort. Her kan du se alle de opkrævninger, indbetalinger og konti som har været i brug, samt hvad den specifikke balance er, konto for konto. Den dækker over alle de lejere som måtte have boet eller bor i lejemålet.

Du har også mulighed for diverse filtrerenings muligheder, ved at klikke på Filtre.

Ejendom

For at tilgå en ejendoms kontoplan, skal du klikke ind på ejendommen --> Kontokort. Her kan du se alle de opkrævninger, indbetalinger og konti som har været i brug, samt hvad den specifikke balance er, konto for konto. Den dækker over alle de lejere som måtte have boet eller bor i ejendommen.

Du har også mulighed for diverse filtrerenings muligheder, ved at klikke på Filtre.