Opret Ejendom

Hvordan oprettes en ejendom i eindom?

Opdateret over en uge siden

I denne guide viser jeg hvordan en ejendom bliver oprettet i eindom

1.Klik på 'Ejendomme' i venstre menu

2.Klik på 'Ny ejendom' i højre hjørne

3. Udfyld oplysningerne omkring din ejendom

Det første du gør er, at give din ejendom et navn. Navnet på ejendommen vil dermed fremgå i oversigten over dine oprettede ejendomme. Det næste du skal gøre er at skrive adressen ind. Grunden til du skal skrive adressen ind er at der bliver brugt BBR oplysninger og på den måde kan eindom finde lejemålene automatisk.

Hvis det skulle være sådan at adressen ikke kan findes, skal du klikke på 'kan du ikke finde din adresse?' Så kan du skrive den ind manuelt.

Hvis du allerede har oprettet lejemål som tilhører denne ejendom, så kan du vælge de lejemål som skal knyttes til. Dertil, hvis du har lavet en rykkergruppe som du gerne vil have på ejendommen, kan du vælge den under rykkergruppe.

Når du så klikker på 'opret ejendom' så kommer den op med forslag til lejemål ud fra BBR som du kan sige ja eller nej til om der skal oprettes eller ej.

4. Færdig

Nu er din ejendom oprettet, og du kan tilgå den via menuen til venstre 'ejendomme'