E-conomic
Kassekladde integration
Opsæt dimensioner på dine ejendomme og lejemål

Gør du brug af dimensioner, kan du nemt og hurtigt opsætte dem på dine enheder

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Gør du brug af dimensioner i din e-conomic aftale, kan du med få klik få dem integreret over til eindom.

Så snart du har en aktiv e-conomic integration i eindom, har du mulighed for at klikke ind på den ejendom eller det lejemål, du ønsker at opsætte en dimension på. Når du er inde på enheden, vælger du e-conomic i den vandrette menu, og vælger den dimension du ønsker vi skal bogføre på.

Læs meget mere om hvordan dimensioner fungerer i e-conomic her.