Send lejekontrakt fra Dokumenter til Digital Signatur

Send et dokument direkte fra lejers dokument arkiv i eindom afsted til digital signatur

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Har du en lejekontrakt, eller et andet dokument, som allerede er uploadet i eindom, og ligger under lejers Dokumenter, så har du mulighed for at sende det afsted til Digital Signatur, direkte derigennem.

Du klikker blot ind på lejeren --> Dokumenter --> Vælger det dokument det drejer sig om --> Klikker på de 3 prikker helt ude til højre for dokumentet --> Send til Digital Signatur --> Vælger underskrive, samt en senest underskrivnings dato.

Så er dokumentet sendt afsted til Digital Signatur.