Ejendomme
Hvordan tilføjer man et allerede oprettet lejemål til en ejendom?
Hvordan tilføjer man et allerede oprettet lejemål til en ejendom?

Tilknyt et allerede oprettet lejemål til en ejendom

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Har du oprettet et lejemål, og vil du gerne tilføje det til en eksisterende ejendom?

Den måde du gør det på er ved at gå ind under 'ejendomme' fra menuen i venstre. Dernæst klikker du på den ejendom som lejemålet skal kobles til. Derfra kan du du klikke på 'tilknyt lejemål' i højre side og vælge 'tilknyt eksisterende lejemål'. Der vil nu fremkomme en liste, hvorfra du kan vælge præcis det lejemål som skal tilknyttes ejendommen.