Generelt hjælp
Arkiver dine enheder

Arkiver en lejer, lejemål, ejendom eller selskab

Opdateret over en uge siden

Har du frasolgt en enhed, og ønsker ikke at den længere skal opkræves gennem eindom, har du mulighed for arkivere dem! Det betyder selvfølgelig også at du ikke længere bliver opkrævet for enhederne i dit abonnement!

Når du arkiverer en enhed, vil denne ikke længere kunne tilgås, men vi opbevarer alle data for dig!

Arkivering af et selskab

Ønsker du at arkivere et helt selskab, vil al data i selskabet blive arkiveret - både ejendomme, lejemål og lejere. Du arkiverer selskabet ved at klikke på dit selskabs navn (oppe i toppen) --> Indstillinger --> Scrolle ned i bunden --> Vælger Arkiver selskab.

Når du arkiverer et selskab, vil alle integrationer automatisk stoppe.

Når du har klikket, skal du bekræfte dit valg.

Arkivering af en ejendom

Ønsker du at arkivere en ejendom, vil al data i ejendommen blive arkiveret - både lejemål og lejere. Du arkiverer ejendommen ved at klikke ind på den --> Vælge Handlinger --> Arkiver.

Når du har klikket, skal du bekræfte dit valg.

Arkivering af et lejemål

Ønsker du at arkivere en lejemål, vil al data i lejemålet blive arkiveret - både lejemålet og lejere. Du arkiverer lejemålet ved at klikke ind på det --> Vælge Handlinger --> Arkiver.

Når du har klikket, skal du bekræfte dit valg.

Arkivering af en lejer

Ønsker du at arkivere en lejer, vil al data på lejeren blive arkiveret. Du arkiverer lejeren ved at klikke ind på lejeren --> Vælge Handlinger --> Arkiver.

Når du har klikket, skal du bekræfte dit valg.