Rykkere & Restanceliste
Rykkere
Tildel en rykkerprocedure til dine lejere

Tildel din rykkergruppe til en lejer, lejemål, ejendom eller selskab

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Har du oprettet en rykkergruppe, skal den nu tildeles en enhed.

(Har du ikke oprettet rykkergruppen endnu, kan det gøres her.)

Selskabet (Alle lejere)

Skal alle dine lejere følge samme rykkergruppe, kan du nemt blot tildele rykkergruppen til hele selskabet - så vil alle lejere automatisk følge samme rykkergruppe.

Det gør du ved at klikke på Selskabets navn (oppe i toppen) --> Vælge Indstillinger i DropDown menu baren --> Scrolle ned til Rykkergruppe --> Vælge din rykkergruppe, og Gem Indstillinger.

Når den er valgt vil alle lejere følge denne rykkergruppe!

Specifik rykkergruppe

Har du så nogle lejere, lejemål eller ejendomme som skal følge en anden rykkergruppe, har du mulighed for det!

En hel ejendom skal følge en specifik rykkergruppe: Du klikker ind på ejendommen --> Rediger (oppe i højre hjørne) --> Vælger rykkergruppen --> Gem

Et lejemål skal følge en specifik rykkergruppe: Du klikker ind på lejemålet --> Rediger (oppe i højre hjørne) --> Vælger rykkergruppen --> Gem

En lejer skal følge en specifik rykkergruppe: Du klikker ind på lejeren --> Information --> Generel --> Scroller ned til Rykkergruppe --> Vælger rykkergruppen --> Gem

Selvom du har valgt en rykkergruppe til hele selskabet, så vil de enheder du vælger en specifik rykkergruppe på, følge den specifikke rykkergruppe.