Slet lejemål

Hvordan sletter man et lejemål ?

Opdateret over en uge siden

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke at man sletter aktive lejemål, da der kan være data på som går tabt. Men har du frasolgt en ejendom og dertilhørende lejemål, eller f.eks. kommet til at oprette en ved en fejl, er det muligt at slette den.

Du klikker på 'lejemål' i venstre menu og klikker derefter på det ønskede lejemål som skal slettes. Dernæst vælges 'Handlinger' oppe i højre hjørne og slet.

Bemærk, at du ikke kan slette lejemålet, hvis du har lejere registreret på lejemålet. I det tilfælde, skal de slettes først.