Se alle opkrævninger og posteringer for en bestemt opkrævningstype
Se alle opkrævninger og posteringer for en bestemt opkrævningstype

Se alle transaktioner for en konto

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Når du står på Kontoplanen (Under Økonomi (i venstre menu) --> Kontoplan), har du mulighed for at klikke på Vis Transaktioner, helt til højre ude for den givende konto.

Klikker du på den, har du mulighed for at se alle de opkrævninger som er blevet lavet på den specifikke konto.

Du har også mulighed for at sætte en til og fra dato, og kun se for en bestem periode.