Hvor kan jeg se slettede opkrævninger og indbetalinger?

Mulighed for at se dine slettede opkrævninger og indbetalinger

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Har du haft slettede nogle opkrævninger og/eller indbetalinger, og ønsker at gå tilbage og se hvad som er blevet slettet? Så har du mulighed for det!

Opkrævninger

Skal du se dine slettede opkrævninger for en lejer, klikker du ind på lejeren --> Økonomi --> Opkrævninger --> Vælger Filtre --> Vis avancerede felter. her kliker du Ja til Slettet, og klikker Anvend Filtre.

Indbetalinger

Skal du se dine slettede indbetalinger for en lejer, klikker du ind på lejeren --> Økonomi --> Indbetalinger --> Vælger Filtre --> Vis avancerede felter. her kliker du Ja til Slettet, og klikker Anvend Filtre.