Opret en manuel indbetaling

Har din lejer betalt kontant eller med en bankoverførsel, kan du hurtigt registrere den på opkrævningen

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

I eindom har du også mulighed for selv at oprette indbetalinger på dine opkrævninger. Dette er ofte dig, som hverken har en Betalingsservice eller Mobilepay aftale. Det kan også være, hvis du vil registrere at der er blevet indbetalt depositum eller lignende.

Skal du registrere en manuel indbetaling, kræver det at du klikker ind på lejeren det drejer sig om --> Økonomi --> Opkrævninger --> Klikker på Vis mere ud fra opkrævningen --> Scroller ned til Handlinger --> Opret Indbetaling.

Nu kommer der en pop up side frem hvor du skal:

• Registrere det indbetalte beløb

• Vælge metoden der er betalt på (Bank, Kontant, Andet)

• Vælge betalingsdatoen (hvornår betalte lejer?)

• Evt. en note