Opret en opkrævning

Opret en opkrævning til din lejer, som ikke er en del af den faste opkrævning

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

I eindom er det muligt at oprette en engangsopkrævning, hvis lejeren skal opkræves et ekstra beløb én gang - beløbet bliver tilføjet på den faste opkrævning med den valgte betalingsdato.

For at oprette en opkrævning skal du klikke ind på lejeren --> Økonomi --> Opkrævninger --> +Ny opkrævning.

Her definerer du hvordan opkrævningen skal se ud, og vælger:

• Betalingsdato (den dato vi vil opkræve lejeren)

• Opkrævningstypen samt beløbet. Du har mulighed for at ændre teksten som lejeren modtager, og mulighed for at slå moms til og fra.