Rediger en fast opkrævning

Mulighed for at redigere eller ændre i dine lejers faste opkrævninger

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Når du først har oprettet en fast opkrævning på en lejer, vil denne automatisk køre måned efter måned, eller kvartal efter kvartal.

Du har dog selvfølgelig mulighed for at ændre i den!

Du klikker blot ind på lejeren det drejer sig om --> Økonomi --> Faste opkrævninger --> Klikker på Kuglepinden under Handlinger.

Herinde har du først og fremmest mulighed for at vælge datoer for hvornår den faste opkrævning evt. først skal starte eller slutte.

Du kan også vælge om det skal opkræves hver måned, eller hvert kvartal.

Du har også mulighed for at ændre i beløbene som opkræves, og tilføje eller fjerne nye opkrævningstyper.

Når du har lavet dine ændringer klikker du blot Gem ændringer.