Split en opkrævning op, henover flere måneder

Opdel en opkrævning, så den løber over flere måneder

Opdateret over en uge siden

Skal din lejer opkræves samme beløb, henover flere måneder, så har du mulighed for at oprette en opkrævning, og splitte den op, henover flere måneder.

Proceduren er den samme, som når du opretter en normal engangsopkrævning, som du gør ved at klikke ind på lejeren --> Økonomi --> Opkrævninger --> +Ny opkrævning.

Her definerer du hvordan opkrævningen skal se ud, og vælger:

• Betalingsdato (den dato vi vil opkræve lejeren)

• Opkrævningstypen samt beløbet. Du har mulighed for at ændre teksten som lejeren modtager, og mulighed for at slå moms til og fra. Beløbet skal være det totale beløb som lejeren skal opkræves.

Til spørgsmålet Skal opkrævningen fordeles over flere måneder? klikker du Ja!

Her vælger du først hvor mange måneder opkrævningen skal splittes ud over.

Du har også mulighed for at indsætte intervaller, hvis den f.eks. kun skal opkræve hver anden måned.