Hvordan sletter man en opkrævning?

Mulighed for at slette en opkrævning

Opdateret over en uge siden

Har du tastet forkert i oprettelsen af en opkrævning eller indbetaling, eller blot oprettet den ved en fejl, så har du mulighed for at slette den igen.

Det gør du ved at klikke ind på lejeren --> Økonomi --> Opkrævninger --> Og så klikke på de 3 prikker under Handlinger. Her vælger du Slet Opkrævning, og bekræfter med Ja.

Vær opmærksom på, at sletter du en opkrævning med indbetalinger på, vil alle indbetalingerne automatisk også blive slettes.