Alle samlinger
Domuspect - flyttesyn
Opsæt DomuSpect med eindom!
Opsæt DomuSpect med eindom!

Opsætning af DomuSpects integration!

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

DomuSpect er gratis at benytte når du har et abonnement hos eindom. Du får helt automatisk DomuSpects Exclusive abonnement med i prisen. Læs meget mere om DomuSpect og deres funktioner her.

TRIN 1 – OPSÆT DOMUSPECT

Første step er at opsætte DomuSpect. Det gør du ved at klikke på Udvidelser, og dernæst Installer under DomuSpect appen.

TRIN 2 – INTEGRER DOMUSPECT MED EINDOM

Har du allerede en DomuSpect konto, skal du bruge din API nøgle fra DomuSpect. Læs mere om hvordan du finder den her.

Har du ikke oprettet en konto hos DomuSpect, kan du oprette en herfra, ved at indtaste mail og et kodeord. Så får du automatisk oprettet en konto hos DomuSpect.

Når din konto er oprettet, kan du downloade DomuSpect appen på mobilen, logge ind på din bruger, og se de inspektioner du danner i eindom.

Derfra klikker du blot Gem og afslut opsætningen.

TRIN 3 – OPRET DIN FØRSTE INSPEKTION

Nu skal du oprette din første inspektion i eindom. Du klikker 'Opret inspektion', og skal dernæst vælge hvilket lejemål og hvilken type inspektionen skal oprettes som.

Inspektionen vil nu være synlig under lejemålet, samt i din DomuSpect app.

TRIN 4 – FÆRDIGGØR DIN FØRSTE INSPEKTION

Du har nu oprettet din første inspektion. Nu skal du over i DomuSpects app, og lave flyttesynet færdigt. Så snart det er lavet, vil den være synlig under både lejemålet og under lejeren i eindom.

Hvis du skulle opleve at der står du skal betale i DomuSpect, skal du kontakte DomuSpects support, og oplyse at du er kunde hos eindom.

Besvarede dette dit spørgsmål?