Ejendomsselskab, Abonnement & Profil
Selskab
Hvordan tildeler jeg roller, og hvilke type roller findes der i eindom?
Hvordan tildeler jeg roller, og hvilke type roller findes der i eindom?

Bruger, roller

Oscar Augustinus avatar
Skrevet af Oscar Augustinus
Opdateret over en uge siden

I eindom kan du tildele specifikke roller til brugerne i dit selskab. Du kan tildele roller ved at klikke på dit selskab oppe i højre hjørne, og derefter gå ind på "Brugere".

Derfra kan du nu tildele roller ved at klikke på blyanten, der ligger under handlinger. Det skal dog siges, at evnen til at tildele roller kun er mulig som ejer af et selskab.

Men hvilke roller kan du tildele i eindom? Du kan vælge mellem følgende:

• Ejer - Har alle rettigheder

• Administrator - Har alle rettigheder på nær at opdatere brugere

• Regnskabsmedarbejder - Har rettigheder til at se og oprette økonomiske data

• Medhjælper - Har rettigheder til at se data og oprette lejere, dokumenthåndtering m.m.

• Vicevært - Har rettigheder til at se data. Kan lave lejermeddelelser og lave flyttesyn

• Kiggeadgang - Har rettigheder til at se data, og kan ikke oprette eller ændre data