Tilføj flere brugere til dit selskab

Guide til at invitere flere brugere til selskabet

Opdateret over en uge siden

I denne guide vil vi vise dig, hvordan du kan invitere flere brugere således de kan få adgang til eindom.

1) Klik på dit selskab navn i højre hjørne og klik på 'Brugere'

Det første du gør er, at klikke på dit selskab i højre hjørne og dernæst klikke på 'Brugere'

2) Klik i højre side på 'inviter brugere'

Nu skal du klikke i højre side på 'inviter brugere' - Dermed kommer følgende menu frem som kan ses på billedet nedenfor.

Nu skal du skrive brugeren email samt en valgfri besked som modtager får sammen med invitationen. Dernæst giver du brugeren en rolle i selskabet afhængig, hvad formålet er for brugeren.

Til slut klikker du på 'send invitation' også modtager brugeren invitationen via e-mail.

Vi håber du fandt guiden brugbar og relevant. Hvis du stadigvæk er i tvivl, hvordan man inviterer en bruger i eindom, så sidder vi klar til at hjælpe dig i supporten.