Ejendomsselskab, Abonnement & Profil
Selskab
Hvordan ændrer man som ejer af et selskab, e-mail rettigheder for en bruger?
Hvordan ændrer man som ejer af et selskab, e-mail rettigheder for en bruger?

Som ejer af et selskab kan du bestemme andre brugeres mailrettigheder

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Som ejer af et selskab, har du mulighed for at tage stilling til hvorvidt en bruger skal modtage mails fra eindom.

Det bliver gjort, ved at klikke på selskabet --> Vælge Brugere --> Klikke på kuglepinden ud for den givende bruger.

Hvis der klikkes Ja, så er det op til den enkelte brugers indstilling til om de ønsker at modtage mails. Hvis der klikkes Nej, så vil brugeren ikke modtage nogle mails.