Gensend bilag til e-conomic

Send manuelt data til e-conomic, hvis de skulle være fejlet

Opdateret over en uge siden

Har du nogle posteringer som ikke er blevet sendt til e-conomic, eller ønsker du at få gensendt nogle posteringer? Så har du alle muligheder for at gøre det fra eindom af!

Én opkrævning eller indbetaling

Ønsker du at sende en enkelt opkrævning eller indbetaling afsted, skal du blot klikke ind på den som det drejer sig om. Dernæst klikker du helt ude til højre på de 3 prikker, og vælger Overfør til e-conomic.

Overfør flere posteringer på en gang

Ønsker du at overføre flere posteringer på en gang, skal du klikke ind på e-conomic. Det gør du ved at klikke på Udvidelser (ude i venstre menu) --> E-conomic kassekladde.

Når du står derinde, vælger du den som hedder Bilag, og klikker på Gensend oppe i højre hjørne.

• Her vælger du først perioden som vi skal overføre fra.

• Dernæst vælger du om det kun skal være Manglende (fejlede) bilag eller om det skal være Alle bilag

• Slutligt vælger du om det skal være alle opkrævningstyper, eller kun en eller flere bestemer, fx. Husleje

Når det er valgt, klikker du blot gensend, og vi sender med det samme bilagene til e-conomic.