Forbrugsregnskab
Indlæsning af data (PDF filer)

Hvordan indlæser man data til forbrugsregnskab? Og hvilken data trækker systemet fra dokumenterne?

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Med Forbrugsregnskab i eindom, kan du automatisk indlæse og uploade filer, fra diverse forsyningsselskaber.

I dag er det muligt at indlæse data fra:

• Ista (Clorius)

• Brunata

• Techem

• Palle Mørch

Har du ønsker til flere tilføjelser, så ræk endelig ud til supporten.

Når du indlæser og uploader dokumenterne, trækker eindom automatisk:

• Lejernavn

• Adresse

• By & Postnummer

• Indbetalt (beløb)

• Forbrug (beløb)

Hvordan indlæser man data?

Når du opretter et forbrugsregnskab, og har indtastet oplysningerne omkring periode, type af redskab, dato for opkrævninger/tilbagebetalinger, osv., har du mulighed for enten manuelt at tilføje lejere, eller vælge "Upload filer fra leverandører".

Her vælger du hvilken leverandør der skal uploades fra, og uploader dokumenterne. Så bliver de scannet i gennem af systemet, og den finder automatisk lejerne.

Er der en lejer som systemet ikke kan finde, så har du mulighed for manuelt at tilføje lejeren til beløbet, ved at klikke helt ude til Højre på Handlinger --> Ret opgørelsen --> Og tilføje lejeren her.