MobilePay
Min lejers tilmeldingslink til MobilePay er udløbet

Hvordan sender man et nyt tilmeldingslink afsted til MobilePay?

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Når du vælger MobilePay som betalingsmetode til din lejer, har lejeren 7 dage til at tilmelde sig. Hvis det ikke er nået inden dag, udløber tilmeldingslinket automatisk.

For at sende en ny invitation til at tilmelde sig MobilePay, skal den eksisterende aftale slettes.

Det bliver gjort, ved at klikke på Udvidelser --> MobilePay --> Lejere, og så Slet aftale, helt ude til højre.

Når det er gjort, skal lejeren tilmeldes igen. Det har vi lavet en guide til her.