Tilmeld din lejer til Betalingsservice

Sådan tilmelder du din lejer til Betalingsservice

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

For at kunne tilmelde din lejer til Betalingsservice, kræver det at du allerede har oprettet en Betalingsservice aftale. Har du ikke gjort det, kan du læse mere om hvordan det bliver gjort her.

Vælg Betalingsservice som betalingsmetode

Første step er at vælge Betalingsservice som betalingsmetode. Det gør du ved at klikke ind på lejeren --> Informationer --> Betalingsmetode --> Betalingsservice --> Gem.

Vi autogenerer automatisk et vilkårligt kundenummer til din lejer, som er helt unikt for netop denne lejer, på dit PBS-nummer. Aftalenummeret er som udgangspunkt altid fritgjort fra vores side, da det først kommer, når lejer selv har tilmeldt til Betalingsservice.

Har du et eksistrende kundenummer på lejeren?

Har din lejer tidligere betalt gennem Betalingsservice, har du mulighed for at slette vores autogenerede kundenummer, og indtaste lejers allerede eksisterende kundenummer. Så vil lejeren automatisk være tilmeldt.

Hvis lejeren er tilmeldt Betalingsservice, vil lejer automatisk blive trukket gennem Betalingsservice. Er lejer ikke tilmeldt, vil Betalingsservice automatisk udsende et Fi-kort, hvorpå lejeren kan betale, og tilmelde sig.

Så snart Betalingsservice er valgt som Betalingsmetode på lejeren, vil lejeren automatisk blive opkrævet herigennem.

Pengene vil aldrig komme forbi eindom, og vil kun gå direkte fra lejer til udlejer. Vi modtager dog en afstemningsfil, og registrerer indbetalingen i vores system.

Besvarede dette dit spørgsmål?