Dinero
Gensend bilag til Dinero

Send manuelt data til Dinero, hvis du ønsker en periode overført eller bilag er fejlet

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Har du nogle posteringer som ikke er blevet sendt til e-conomic, eller ønsker du at få gensendt nogle posteringer? Så har du alle muligheder for at gøre det fra eindom af!

Du klikker ind på Dinero ved at klikke på Udvidelser --> Dinero --> Klikke på de 3 prikker med teksten Handlinger (højre hjørne) --> Overfør periode.

Her vælger du den ønskede periode du vil overføre bilag fra, og klikker på Start overførsel. Så sender vi det automatisk afsted.