Domuspect - flyttesyn
Hvor bliver DomuSpect inspektionerne og dokumenterne gemt?

Hvor kan jeg finde mine ind- og udflytningsdokumenter?

Opdateret over en uge siden

Når du har færdiggjort dit dokument i DomuSpects app, bliver dokumentet automatisk gemt i eindom.

Vi gemmer det under DomuSpect udvidelsen, som kan tilgås ved at gå til Udvidelser --> DomuSpcect

Dertil gemmer vi det under den lejer, lejemål samt ejendom som har fået lavet en inspektion, i dokument mappen Indflytningsrapporter eller Udflytningsrapporter, alt afhængig af hvilken du har lavet.

Sidst, men ikke mindst, bliver det gemt under Lejemålet det drejer sig om, i fanen DomuSpect.

Alle dokumenter selvfølgelig sikkert gemt i skyen.