Opret en skabelon til dine lejekontrakter

Denne guide viser dig, hvordan skabeloner laves i eindom

Opdateret over en uge siden

Introduktion

I denne guide viser vi dig, hvordan du i eindom kan lave en skabelon til dine lejekontrakter.
Under menupunktet 'Lejekontrakter' i venstre bar, har du mulighed for at oprette en genanvendelig lejekontraktsskabelon, som du kan benytte på dine fremtidige lejekontrakter.

Opret skabelon

Klik på lejekontrakter i venstre menu

For at lave dine lejekontrakter skal du klikke i venstre menu på 'lejekontrakter'

Klik i højre hjørne på '+ny kontrakt'

For at begynde at oprette skabelonen klikkes på 'Ny kontrakt.'

Kryds af i feltet 'Opret en skabelon'

Dernæst krydses feltet af ved 'opret en skabelon', og du navngiver skabelonen. Navnet bruges således du nemt kan finde skabelonen og bruge den senere.

Udfyld skabelonen

Nu er det tid til at udfylde skabelonen med forskellige informationer omkring lejekontrakten. Ude i venstre side kan du følge med i hvor langt du er med at udfylde skabelonen.

Når de ønskede informationer er indtastet, så klikkes på 'fortsæt' i bunden. Dermed bliver du dirigeret til næste side, hvor der skal indtastes oplysninger omkring husleje. På den måde fortsætter det indtil du er kommet til 'Gennemse og afslut'.

Løbende undervejs, har du mulighed for at følge med i, hvor i flowet du er, og hvor meget som mangler. Dertil, kan du nede i venstre bund, løbende Gemme skabelonen, gå ud af den og komme tilbage senere - så har vi automatisk gemt den data du allerede har indtastet. Du har også mulighed for at klikke på 'handlinger', og løbende se en forhåndsvisning af lejekontrakten, oprette en lejekontrakt ud fra skabelonen samt slette den.

Afslutning

Når du er færdig med din skabelon har du mulighed for at se den under 'skabeloner'. Her vil der fremkomme en liste med alle de forskellige skabeloner som du har oprettet således du nemt kan få et overblik.

Du har ligeledes også mulighed for hurtigt at ændre eller slette din skabelon hvis du klikker ude i højre side under 'handlinger' (tre prikker) på den oprettede skabelon på listen.

Næste gang du skal lave en lejekontrakt og bruge denne skabelon klikker du bare på '+ny kontrakt' og vælger 'opret en lejekontrakt' samt hvilken lejer det drejer sig om. Så vælger du, at der skal tages udgangspunkt i den skabelon du lavet nedenunder. Så klikker du til sidst 'opret'. Så vil du blot skulle udfylde de resterende menupunkter som du eventuelt undlod under skabelondannelsen.

Vi håber denne guide har været nyttig og brugbar når du skal lave skabeloner til dine lejekontrakter. Hvis du har nogen spørgsmål sidder vi klar til at hjælpe dig.