Hvordan retter man en lejekontrakt?

Dupliker lejekontrakt

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Står du i den situation, at du skal rette i en allerede gennemført lejekontrakt?

I eindom kan du på nuværende tidspunkt ikke redigere i en allerede gennemført lejekontrakt. Det du dog kan gøre er, at gå ind og duplikere den gennemførte lejekontrakt, og på den måde ændre det som skal ændres i lejekontrakten.

Du duplikerer en lejekontrakt ved at gå ind under 'Gennemførte' lejekontrakter, og klikke på de tre prikker ude til højre side.

Dernæst vælger du 'dupliker kontrakt', og krydser af ved 'opret en lejekontrakt'. Til sidst vælger du hvilken lejer den skal laves til, og hvor meget som skal udfyldes. Så klikker du på 'opret' også kan du ændre det som skal ændres.