Opret din lejekontrakt i eindom

Gør brug af vores lejekontraktsbygger A10

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Vi har netop lanceret vores nye Lejekontraktsbygger til A10

I denne guide, vil vi tage dig i gennem de nye steps, som er kommet i forbindelse med denne lancering!

Nyt menupunkt

Ude i venstre menu, har vi tilføjet punktet 'Lejekontrakter', hvor du kan holde styr på alle lejekontrakter som er oprettet, samt oprette nye lejekontrakter, oprette genbrugelige skabeloner, se kladde lejekontrakter som ikke er færdige og meget mere!

Opret skabelon

Under menupunktet 'Lejekontrakter' i venstre bar, har du mulighed for at oprette en genanvendelig lejekontraktsskabelon, som du kan benytte på dine fremtidige lejekontrakter.

Skabelonen opretter du ved at klikke på + Opret din første kontrakt eller + Ny kontrakt. Så vælger du blot den som hedder En genbrugelig skabelon, og udfylder den. Når den er færdig, har du mulighed for at oprette lejekontrakter ud fra den data, som er indtastet i skabelonen.

Løbende undervejs, har du mulighed for at følge med i, hvor i flowet du er, og hvor meget som mangler. Dertil, kan du nede i venstre bund, løbende Gemme skabelonen, gå ud af den og komme tilbage senere - så har vi automatisk gemt den data du allerede har indtastet.

Du har også mulighed for at klikke på handlinger, og løbende se en forhåndsvisning af lejekontrakten, oprette en lejekontrakt ud fra skabelonen samt slette den.

Opret lejekontrakt

Du har mulighed for at oprette en lejekontrakt via punktet Lejekontrakter i venstre menu, eller ved at klikke ind på lejeren --> Vælge Handlinger i højre hjørne --> Opret A10 lejekontrakt.

Når du opretter en lejekontrakt har du mulighed for at vælge at oprette den ud fra en skabelon, eller oprette den helt fra bunden, hvor du selv udfylder data.

Når du opretter lejekontrakten, er der de samme steps som under skabelonen, hvor du løbende undervejs, har du mulighed for at følge med i, hvor i flowet du er, og hvor meget som mangler. Dertil, kan du nede i venstre bund, løbende Gemme skabelonen, gå ud af den og komme tilbage senere - så har vi automatisk gemt den data du allerede har indtastet.

Du har også mulighed for at klikke på handlinger, og løbende se en forhåndsvisning af lejekontrakten, oprette en lejekontrakt ud fra skabelonen samt slette den.

Lejekontrakten er nu færdig, og du får med det samme vist hvordan lejekontrakten ser ud. Lejekontrakten bliver automatisk gemt under lejerens dokumentmappe Lejekontrakter, men du har også mulighed for at downloade den direkte herfra.

Hvis du klikker oppe på lejerens navn kommer du automatisk tilbage på lejeren.

§11 - Særlige vilkår

Vi har oprettet en lang række standard Særlige vilkår til §11, som du har mulighed for at benytte dig af. Men, du har selvfølgelig også mulighed for at oprette dine egne, som du kan genbruge på alle dine lejere.

Når du tilføjer et punkt til §11, har du mulighed for at vælge + Tilføj eget vilkår. Her indtaster du titel og tekst, og når den er færdig, kan du enten tilføje den, eller klikke på de 3 prikker, og vælge Opret som standard vilkår. Så gemmer vi den automatisk for dig, så du kan genbruge den i fremtiden.

Besvarede dette dit spørgsmål?