Ejendomme
Opret en ejendom, med flere lejemål på en gang

Opret en hel ejendom, og alle dens lejemål på en gang!

Opdateret over en uge siden

Når du opretter en ejendom, søger vi automatisk på BBR efter dens adresse. Når du har indtastet noget af navnet, vil der også komme nogle muligheder frem i søgefeltet, og her kan du nøjes med blot at vælge din ejendom.

Inden adressen skrives, kræves det også at du giver ejendommen et navn. Navnet kan altid ændres igen efterfølgende.

Derfra klikker du blot på Opret ejendom, og en ny liste vil så poppe frem. Vi har nu automatisk hentet alle adresserne på ejendommen for dig, og spørger om vi automatisk skal oprette dem som lejemål?

Hvis du ønsker at de alle skal oprettes som lejemål, klikker du blot på Opret xx valgte adresser som lejemål.

Hvis du ikke ønsker nogle af dem oprettet, kan du klikke på Spring over i bunden, og hvis kun nogle skal oprettes, kan du enkeltvis klikke dem af.