Slet en ejendom

Hvordan sletter jeg en ejendom?

Opdateret over en uge siden

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke at man sletter aktive ejendomme, da der kan være data på som går tabt. Men har du frasolgt en ejendom, eller f.eks. kommet til at oprette en ved en fejl, er det muligt at slette den.

Det gør du ved at klikke ind på den --> Vælge Handlinger (højre hjørne) --> Slet.

Bemærk, at du ikke kan slette den, hvis du har lejere eller lejemål registreret på ejendommen. I det tilfælde, skal de slettes først.