Generelt
Eksporter data fra én lejer

Data eksport fra en enkel lejer

Opdateret over en uge siden

Du har selvfølgelig mulighed for at eksportere al økonomisk lejerdata fra en enkel såvel som flere lejere.

Ønsker du at eksportere data for en enkel lejer har du muligheder for 2 forskellige typer af udtræk: Kontoudtog eller Finansudtræk. Begge udtræk findes under lejeren --> Økonomi.

Kontoudtog

Ønsker du at lave et kontoudtog på lejeren, vælger du blot Kontoudtog i menubaren under Økonomi. Her har du mulighed for at tilføje diverse filtre eller vælge at sortere.

Derfra klikker du blot på Eksporter listen, og så bliver den automatisk downloadet som en excel fil.

Finansudtræk

Ønsker du at lave et finansudtræk, vælger du blot Finansudtræk i menubaren under Økonomi. Først vælger du perioden du ønsker at lave udtrækket for, og dernæst om det skal være:

• Eksporter alle posteringer (liste med alle posteringer, linje for linje)

• Eksporter summer (liste med alle opkrævningstyper summeret op)

Når du klikker på knappen, vil den automatisk starte med at hente filen, som en excel fil.