Reguleringer
Reguler din lejer med minimum og/eller maksimum reguleringsprocent
Reguler din lejer med minimum og/eller maksimum reguleringsprocent

Skal din lejer reguleres med en min. eller maks. reguleringsprocent?

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Under regulering af en lejer, har du mulighed for at tilføje en minimum og/eller maksimum reguleringsprocent. Det kan f.eks. være hvis din erhvervslejer skal reguleres mellem 2% - 5%, eller hvis din boliglejer maksimalt skal reguleres 4%.

Når du klikker ind på din lejer --> Regulering, så har du mulighed for at scrolle ned til:

• Vil du sætte en minimum reguleringsprocent?

• Vil du sætte en maksimum reguleringsprocent?

De er begge automatisk sat til Nej, men du har mulighed for at klikke Ja, og indsætte din ønskede reguleringsprocent(er).

Når de er indtastet, scroller du blot ned i bunden, og klikker Gem indstillinger.