Rykkere & Restanceliste
Restanceliste
Hvordan trækker jeg en restanceliste?

I denne artikel kan du læse om, hvordan du trækker restancelisten ud som en Excel fil

Oscar Augustinus avatar
Skrevet af Oscar Augustinus
Opdateret over en uge siden

Ønsker du at trække en list over den restance, der er på dit selskab, så skal du gøre følgende:

• Gå ind på Restanceliste menubaren inder under "Økonomi" menuen til venstre på platformen

• Dernæst bliver du præsenteret med en oversigt over, alle samtlige lejere, som er i restance på dit selskab.

• Oppe i højre hjørne af siden kan du trykke på knappen "Eksporter listen", hvorfra du vil