Kommunikation
Hvordan sender jeg en besked?

Her får du en guide på, hvordan du sender en besked.

Opdateret over en uge siden

For at sende en besked til din(e) lejer(e) i eindom, så skal du tilgå menu-punktet "Besked", hvilket du kan finde i menubaren i venstre side af platformen. Derefter skal du klikke "Opret ny besked" oppe i højre hjørne side af siden.

Derefter bliver du dirigeret videre til siden, som vist på billedet for neden. Her skal du vælge mellem følgende valgmuligheder:

Først skal du vælge hvordan skal vi sende beskeden. Her har du to valg muligheder

• via. email

• via. sms

Dernæst skal du vælge tidspunktet for hvornår beskeden skal sendes. Her kan du vælge med det samme, eller at den skal sendes efter en bestemt dato du sætter. Dernæst skal du sætte en svaradresse du ønsker at modtage svar fra lejeren på.

Til sidst skal du vælge et emne til beskeden, og til sidst beskeden i sig selv.

Som besked modulet er sat op lige nu, så kan du ikke vedhæfte filer eller bilag i din besked. Dette er dog en funktion, der vil blive tilføjet til besked modulet

(Artiklen forsætter under billedet).

Derefter skal du vælge, hvem der skal modtage beskeden. Her kan du vælge, at tilføje en hel ejendom til beskeden, hvis den vedrører mange lejere. Ellers kan du vælge at tilføje lejerne enkeltvis, hvis kun en eller få skal modtage beskeden.