Lejemål
Hvordan tilføjer man inventar på et lejemål?

Inventar, lejemål

Opdateret over en uge siden

Har du inventar såsom hårde hvidevarer, møbler eller lignende, der følger med til et lejemål, så kan du registere det i eindom.

For at gøre dette skal du navigere dig frem til det lejemål du ønsker at registrere inventar på: Klik på menu-punktet "Lejemål" --> tryk på lejemålet det drejer sig om --> klik på menu-punktet "Inventar".

Dette leder dig frem til siden, hvor du kan registrere inventar til et lejemål. Når du opretter inventar, så skal du registere følgende informationer:

• Navn på inventaret

• Tilføj et billede af det (Valgfri)

• Type af inventar

• Hvilken model er det

• Serienummeret på inventaret

Til sidst kan du også vælge at tilføje en note, hvis der er noget man skal være observant omkring i forbindelse med inventaret.