For at tilmelde sig Betalingservice skal man bruge et medarbejder NemID, man skal man også bruge et FI nummer fra sin bank så man kan sende FI kort. Når dette er klar, kan man tilmelde sig her.

Trin 1: Virksomhedsoplysninger, Ejerforhold & Underskriver

Her skal du indtaste din kontakt information og P-nummer. Du klikker videre, og skal så tilføje de personer i firmaet der har ejerforhold og angive hvem der skal være underskrivere.

Trin 2: Vælg produkt

Vælg hvilket Betalingsservice produkt der skal bruges.Her skal der vælges "Betalingsservice", som er produktet der gør vi kan køre husleje hver måned for ens lejere.

Trin 3: Indbetalingskort

Herunder skal der vælges om man vil have indbetalingskort med, hvis man fravælger indbetalingskort skal man selv tilføje kunder, hvilket er upraktisk og skal gøres med links man selv generere og sender til kunden. Derimod anbefaler vi at man kører med indbetalingskort, det betyder at der ved nye kunder bliver sendt et FI kort hvis de ikke er tilmeldte, hvor de kan tilmelde sig til huslejekørslen og hver måned vil blive trukket for det de skal betale. FI nummeret der er krævet for denne del af aftalen og for at bruge Betalingsservice hos eindom. Fi nummeret får man i banken. Derudover skal der også skrives returadressen der kommer på FI kortene.

Trin 4: Øvrige oplysninger

Du skal nu angive os som din dataleverandør

  • Navn: Eindom ApS

  • Dataleverandør nummer: 39164086

Sidste steps og tilføj en kommentar

Herefter kommer der en masse praktisk omkring Betalingsservice, om du vil have det på abonnement, hvordan dit navn og kunde alias skal listes på FI kort og hvilke afregningskonti der skal bruges. Til sidst kommer der et kommentar felt. For at bruge eindoms program til dets fulde potentiale skal følgende tekst sendes med, det fortæller dem hvilke filer vi kan modtage.

Tekst der skal indsættes i kommentaren:

Følgende leverancer ønskes:

0602 løbende advisering, inklusive 0602 sektion 216.

0603 løbende, til og afmeldinger.

0603 hver måned med alle aktive mandater.

0686 løbende, når der er noget.

Alt fra 0621, løbende, når der er noget.

Så skulle du være i mål

Det er nu muligt at starte på en Betalingsservice aftale. Når du modtager svar fra Betalingservice kan du indtaste dine informationer under "Betalingservice -> Opsætning" på vores platform når du er logget ind på dit selskab.

Fandt du dit svar?