Opret nye opkrævningstyper

Hvordan opretter jeg nye opkrævningstyper og konti i eindom?

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Vi har på forhånd oprettet en lang række forskellige opkrævningstyper for dig. Det er dem som vi mener er de mest gængse.

Du har dog også mulighed for at oprette dine egne!

Det gør du, ved at klikke på Økonomi --> Kontoplan --> + Ny konto

Under oprettelsen af den nye konto, skal du navngive den, vælge en gruppe, og hvilken type det er (Drift eller depot).

Du skal også vælge hvorvidt den er pengepligtig eller ej.

Når kontoen er oprettet, har du mulgihed for at opkræve den hos din lejer.

OBS. Har du integreret til et bogøringsprogram, skal du huske at vælge en konto til den under indstillinger til integrationen.