MobilePay
Hvordan opretter jeg en MobilePay aftale til mit ejendomsselskab?
Hvordan opretter jeg en MobilePay aftale til mit ejendomsselskab?

Hvordan integrerer jeg MobilePay og eindom?

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

MobilePay har lavet en guide til oprettelse af en Subscriptionsaftale til faste betalinger her.

Så snart du har fået din aftale godkendt af MobilePay, skal du have den integreret med dit ejendomsselskab i eindom.

Det gør du ved at klikke på Udvidelser (I venstre menu) --> Alle udvidelser --> Vælger MobilePay.

Så klikker du på knappen "Klik her for at begynde", og du bliver dernæst guidet over til MobilePay, hvor du skal logge ind.

Når du er logget ind, skal du tillade, at eindom og din MobilePay aftale kan snakke sammen, ved at vælge Subscriptions --> Ja, tillad.

Du guides nu tilbage til eindom, og har nu en aktiv aftale til MobilePay.