Domuspect - flyttesyn
Hvordan opretter man en indflytningssyn eller fraflytningssyn?
Hvordan opretter man en indflytningssyn eller fraflytningssyn?

Hvordan oprettes en inspektion gennem DomuSpect?

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

Når du skal oprette et ind- eller udflytningssyn med DomuSpect, vil eindom autoamtisk udfylde den med al den data som vi kender til.

Du opretter et syn, ved at klikke på Udvidelser --> DomuSpect --> Opret Inspektion.

Her vælger du hvilket lejemål, og hvilken lejer det drejer sig om, og om det skal være en indflytnings- eller udflytningsrapport.

Når det er valgt, opretter vi den til dig i din DomuSpect app, og herfra er det blot at udfylde den.

Når den er færdig i DomuSpect, vil den autoamtisk blive gemt i eindom.