Lejemål
Opret et lejemål

Få hjælp til at oprette et lejemål

Opdateret over en uge siden

I denne guide vil vi hjælpe dig med at oprette et lejemål.

Du behøver ikke have en ejendom, for at kunne oprette et lejemål, men skal du oprette flere lejemål med samme adresse, vil vi anbefale at du først opretter ejendommen, da den så automatisk kan oprette alle adresserne som lejemål for dig. Læs mere om det her.

For at oprette et lejemål, klikker du blot på Lejemål ude i venstre menu, og vælger +Nyt lejemål.

Du har mulighed for at give lejemålet et navn, hvis du undlader det, kalder vi den blot adressens navn.

Dernæst indtaster du adressen. Kan den ikke findes, har vi en guide her.

Dernæst har du mulighed for at vælge Lejemålstype, Benyttelse samt Ejerskab. Disse er ikke et krav, men blot data til dig.

Når det er valgt, klikker du Opret lejemål i bunden.