Rediger en opkrævningstype

Skal du ændre i din konto/opkrævningstype?

Opdateret over en uge siden

Vi har på forhånd oprettet en masse opkrævningstyper for dig, men ønsker du at ændre i disse, eller i en eller af flere af dem du selv har oprettet, er det selvfølgelig muligt.

Du klikker blot ind på Økonomi (i venstre menu) --> Kontoplan, og vælger Kuglepinden helt ude til højre for den opkrævningstype du ønsker at redigere i.

Her har du mulighed for at ændre:

• Navnet på opkrævningstypen/kontoen

• Hvilken gruppe opkrævningstypen/kontoen tilhører

• Hvorvidt opkrævningstypen/kontoen er pengepligt eller ej

Når du har lavet dine ændringer, klikker du blot Gem kontoen.