Betalingsservice
Generelt
Opsætning af Betalingsservice aftale

Opsæt en Betalingsservice aftale på et selskab eller en ejendom

Sebastian Lekdorf avatar
Skrevet af Sebastian Lekdorf
Opdateret over en uge siden

At opsætte en Betalingsservice aftale for et selskab eller en ejendom, er faktisk den samme procedure.

Du klikker på dit navn oppe i højre hjørne --> --> Klikker Organisationer --> Klikker ind på den --> Og vælger Betalingsservice aftaler ude i venstre menu.

Herfra klikker du Opret en ny aftale oppe i højre hjørne --> Udfylder din Betalingsservice information --> Og vælger det selskab eller ejendom som det skal gælde for.

Derfra opretter du aftalen, og er køreklar.