Reguleringer
Hvordan regulerer jeg lejen

Opsæt huslejeregulering og reguler husleje på din lejer

Opdateret over en uge siden

Skal din lejer reguleres via Nettoprisindekset, så har du mulighed for at opsætte det i eindom på din lejer.

Første step er at klikke ind på lejeren og vælge Regulering. Her vælger du:

• Hvilket år skal reguleringen køres første gang? (Hvornår er første år vi skal regulere lejeren?)

• Hvilken måned skal huslejen reguleres i? (Den måned lejen vil blive reguleret)

• Hvilke opkrævningstyper skal reguleres? (Hvilke typer skal reguleres? Husleje, Erhvervsleje, Internet? Du kan godt vælge flere her)

• Hvilken måned i nettoprisindekset skal reguleringen tage udgangspunkt i? (Hvilke tal fra Nettoprisindekset skal vi tage udgangspunkt i? Tallene henter vores system automatisk!)

Depositum og Forudbetalt leje

Nu har du mulighed for at vælge om vi også skal regulere Depositum og Forudbetalt Leje. Har du allerde indtastet beløbene under Information på lejeren, trækker vi automatisk tallene derfra. Du har mulighed for at ændre i dem.

Vi opretter autoamtisk engangsopkrævninger til lejerne, hvis der vælges Ja, til dette.

Min. og maks. reguleringsprocent

Skal din lejer reguleres med en min. eller maks. reguleringsprocent, har du mulighed for at indtaste tallene her. Vi vil stadigvæk hente tallene fra Nettoprisindekset, men tage højde for dine eventuelle procentsatser, og regulere efter disse.

Varslingsbrev

Vi danner et varslingsbrev lige meget hvad. Du har dog mulighed for at definere hvor mange måneder før vi skal danne det, samt om det skal sendes ud til lejeren, eller om du manuelt vil håndtere det.

Din lejers regulering er nu sat op, og vi vil automatisk hente NPI tallene, samt regulere beløbene hos lejeren.

Hvordan slår jeg NPI-reguleringer fra

Hvis du ønsker at slå NPI huslejereguleringer fra, så kan du gøre det med få klik.

• Du skal tilgå lejeren det omhandler

• Klikke ind på menuen "Reguleringer"

• Klik til sidst på "Nulstil indstillinger"

Når dette er gjort, så er huslejereguleringen slået fra på lejeren. Du kan selvfølgelig altid derefter slå den til igen.