Restanceliste
Overfør din lejers restance til næste måned

Afdragsaftale af lejers restance

Opdateret over en uge siden

Har din lejer en restance, som I har aftalt at fjerne for nu, og fordele ud over næste eller de kommende måneder? Så har du mulighed for at gøre brug af vores Overfør Restance funktion.

Du klikker blot ind på din lejer --> Klikker Handlinger --> Overfør restance --> Vælger antallet af måneder det skal fordeles ud over --> Gem

Har lejer en restance på 1.000,- kr., og har du valgt blot en enkel måned, så vil vi ekstra opkræve 1.000,- kr. måneden efter. Har du valgt det skal fordeles udover 5 måneder, opkræver vi 200,- kr. de næste 5 måneder.

Vi danner automatisk engangsopkrævninger for dig, og opretter et finansbilag med den totale restance, så der ikke går noget galt i regnskabet.