Betalingsservice
Betalingsservice til dine lejere
Hvor finder jeg indbetalinger fra Betalingsservice?

Se alle indbetalinger som er kommet gennem Betalingsservice

Opdateret over en uge siden

Under Betalingsservice kan du få et overblik over alle de indbetalinger som er kommet ind fra dine lejere.

Dem finder du ved at klikke ned på Udvidelser --> Betalingsservice --> Indbetalinger. Her får du en lang liste, med alle indbetalinger som er kommet fra lejerene. Listen indeholder en masse data, som vi modtager fra Betalingsservice og banken, og du kan bl.a. se opkrævningsdatoen, bogføringsdatoen, beløb, mm.

Ønsker du at se hvordan det ser ud dag for dag, har du mulighed for at vælge grupperet. Den fortæller hvor mange penge som er gået ind for den givende dag som du kigger på. Herinde har du mulighed for at klikke Vis Detaljer, og se hvad den totale betaling indeholder, lejer for lejer.